Annonce
Udvikling

Flere tvivlede på, at Jomanas ide passede til Sydhavnen, men: - Jeg føler, jeg har ramt jackpot

Jomana er ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige at blive selvstændig i Sydhavnen. Foto: Jens Mouvielle
Jomana tog en vild beslutning, da hun for et lille år siden slog dørene op til sin særlige butik i Sydhavnen. Siden er det kun gået en vej.

Jomana Yammine havde to krav. Hun ville blive i Sydhavnen, og hun ville ikke gå ned på kvalitet.

Efter at have gået længe og tumlet med det, besluttede hun sig for at gå all in. Lokalet, hvor der før lå en skrædder, stod ledigt, og alle midler blev sat ind på at gøre P. Knudsens Gade nummer 29 til noget helt særligt.

Den beslutning fortryder Jomana Yammine ikke et sekund den dag i dag.

Annonce

Kunderne strømmer nemlig til Jojos Beauty Clinic for at blive behandlet, hvad enten det er for at få hudpleje, få fjernet tatoveringer, skønhedsbehandlinger eller body sculpture, der er en yderst populær behandling, som toner kroppen og opbygger muskelmasse.

- Da jeg åbnede, var der flere, som ikke troede på, at man kunne drive den her slags i Sydhavnen. Der var ingen andre med mit koncept her, så det var jo et sats, men jeg var aldrig i tvivl, siger Jomana og fortsætter:

- Jeg føler mig nemlig hjemme her i Sydhavnen. Det er ganske vist ikke her, jeg er født, men det er her, jeg er tryg, og det er her, jeg kan finde ro. Derfor vil jeg ikke åbne andre steder, og det har jo også vist sig, at det var den rigtige beslutning.

Give tilbage

Jomana har siden åbningen taget en masse kurser, så hun er sikker på, hun kan tilbyde det nyeste indenfor beauty samtidig med, at hun udvider diversiteten i sine behandlinger.

Det sidste nye er, at man fra juni kan begynde at få tatoveret bryn, læber og hår. Det første har Jomana en særlig vision for.

Jeg føler mig nemlig hjemme her i Sydhavnen. Det er ganske vist ikke her, jeg er født, men det er her, jeg er tryg, og det er her, jeg kan finde ro.

Jomana Yammine

- Jeg kommer til at tilbyde tatovering af bryn gratis til folk, der er i kræftforløb. Jeg ved, at hårtab er noget, som fylder en masse for folk, der kæmper med den sygdom, og det her er min måde at hjælpe dem på, siger hun.

Jomana har ikke en præcis dato for, hvornår hendes nye tilbud kan benyttes i klinikken, men det bliver som nævnt i løbet af juni. Du kan altid holde dig opdateret på jojosbeautyclinic.dk.

P. Knudsens Gade nummer 29 husede før en skrædder, men siden sidste år har Jomana haft sin skønhedsklinik i lokalerne. Foto: Jens Mouvielle
Annonce
Efterlysning

Da Peter åbnede morfars gamle kasse, opdagede han hemmelighed: - Min mor havde fortalt historier, men jeg troede ikke på dem

Annonce
Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Direktør efter to tagbrande på en måned: - Vi kan ikke blive ved at gå og tænde ild til vores byggeri

Guide For abonnenter

Sådan sparer du smertefrit i hverdagen: Se cheføkonomens simple tip til den typiske københavner

Sydhavnen

13-årig pige forsvandt fra Danmark og blev fundet i Belgien: Nu har politiet nyt i sagen

112

Tagbrand på byggeplads slukket: Vej er åbnet for biltrafik igen

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Byudvikling

Få unik mulighed for at være på tværs: Nu kan du udpege bygninger og redde dem fra nedrivning

Vanvid

Ung mand bliver ved med at køre som en vanvittig: Blev påkørt af politiet og fortsatte 100 meter på fortorvet

velkommen

Drengenes nye restaurant skulle bare ligge i Sydhavnen: Nu åbner de med fest og gratis fadøl

Byliv

Billig-supermarked må opgive at holde åbent flere dage hver uge: - I værste fald må vi lukke helt ned

For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Andemor

Andemor lever på Bogis altan - og nu får naboerne også besøg: - Hun hopper ind i min lejlighed, når hun mangler vand eller mad

Byliv

Gør et kup: Eventyrlige haveforeninger slår sig sammen i stort loppemarked

Sydhavnen

Psykisk syge venter på svar - nu langer Københavns ombudsmand ud: - Vi lytter, tænker os om og retter op, siger politiker

Annonce