Annonce
Fødselsdag

Hafnia-Hallen inviterer til fødselsdagsfest: Derfor er vi noget helt specielt

Hafnia-Hallen fylder fem år. Foto: Sofie Mathiassen Ritzau/ Scanpix

DEBAT: 26. april 2017 slog vi for første gang dørene op for offentlighed i den nye Hafnia-Hallen. I dag kommer der i gennemsnit 1.200 gæster i hallen hver dag, og vi er blevet hjemsted for mere end 50 foreninger og skoler og et hav af private københavnere.

I år har vi fem års fødselsdag, og det kalder naturligvis på en fødselsdagsfest. Så derfor er alle inviteret kaffe og kagemand/dame og masser af god underholdning lørdag 30. april. fra kl. 11-13 i Hafnia. Vi fylder hallen med en masse af vores eventaktiviteter, så der masser er underholdning for børn og barnlige sjæle.

Sikken en rejse, vi sammen har været på. Da vi startede, var vores organisation bemandet med folk, der alle var formet af foreningslivet. Vi ønskede at lave en ny slags hal, som vi – som foreningsmennesker - selv gerne ville komme i. En hal, hvor der var masser af aktive mennesker og et godt socialt miljø. En hal som levede fra morgen til aften og var åben alle årets 365 dage.

Annonce

I virkeligheden alt det gode fra foreningslivet og det almindelige fritidsliv, som vi havde oplevet ikke var en del af den normale facilitetsdrift eller var blevet sparet væk over en årrække.

Vores netværk og viden omkring livet i idrætsfaciliteter brugte vi til at lave en innovativ driftsstrategi, som har fulgt os siden. Med en masse gåpåmod og planen for, hvad vi ønskede at skabe, gik vi i gang med projektet.

Her fem år vi åbnede, efter kan vi – uden at prale – godt tillade os at kalde det en succeshistorie. Hvis prognoserne ellers holder, rammer vi sandsynligvis 400.000 gæster i 2022 svarende til lidt over 1.200 gæster dagligt.

Vi har forsøgt at skabe de rigtige rammer, men det er gæsterne, som fylder rammerne ud dag efter dag.

Jan Barslev

Vi har formået at skabe de rigtige rammer ikke kun for idrætsudøverne men også som socialt samlingspunkt for en lang række lokale Valby/Sydhavnsborgere. Vi er kun nået hertil sammen med alle jer, der kommer i huset.

Vi har forsøgt at skabe de rigtige rammer, men det er gæsterne, som fylder rammerne ud dag efter dag. Vi glæder os til de kommende fem år og sammen med jer gøre hallen endnu bedre.

I Hafnia-Hallen deltager vi selvfølgelig aktivt i udviklingsprocessen med Valby Idrætspark. Det er enormt spændende hvad det kan ende med. Vi drømmer stort og håber også der kan blive flere kvadratmeter for begge ender af Hafnia-Hallen. Vi tager vores erfaringer og viden med ind i processen omkring idrætsparken, og fornemmer at mange er interesseret i at udvikle en fantastisk idrætspark, som hele København kan være stolte af.

Annonce
Efterlysning

Da Peter åbnede morfars gamle kasse, opdagede han hemmelighed: - Min mor havde fortalt historier, men jeg troede ikke på dem

Annonce
Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Direktør efter to tagbrande på en måned: - Vi kan ikke blive ved at gå og tænde ild til vores byggeri

Guide For abonnenter

Sådan sparer du smertefrit i hverdagen: Se cheføkonomens simple tip til den typiske københavner

Sydhavnen

13-årig pige forsvandt fra Danmark og blev fundet i Belgien: Nu har politiet nyt i sagen

112

Tagbrand på byggeplads slukket: Vej er åbnet for biltrafik igen

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Byudvikling

Få unik mulighed for at være på tværs: Nu kan du udpege bygninger og redde dem fra nedrivning

Vanvid

Ung mand bliver ved med at køre som en vanvittig: Blev påkørt af politiet og fortsatte 100 meter på fortorvet

velkommen

Drengenes nye restaurant skulle bare ligge i Sydhavnen: Nu åbner de med fest og gratis fadøl

Byliv

Billig-supermarked må opgive at holde åbent flere dage hver uge: - I værste fald må vi lukke helt ned

For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Andemor

Andemor lever på Bogis altan - og nu får naboerne også besøg: - Hun hopper ind i min lejlighed, når hun mangler vand eller mad

Byliv

Gør et kup: Eventyrlige haveforeninger slår sig sammen i stort loppemarked

Sydhavnen

Psykisk syge venter på svar - nu langer Københavns ombudsmand ud: - Vi lytter, tænker os om og retter op, siger politiker

Annonce