Annonce
Erhverv

Plantedrengene er flyttet til Sydhavnen med stor ambition: - Vi vil gerne have beskidte hænder

Plantedrengene i deres vante, velkendte og grønne omgivelser. Fotograf Mihaly Baki.
Nu er det muligt at bestille og få leveret planter direkte hjem til stuen. De tre plantedrenge har åbnet en ny webshop, med fokus på god kvalitet og skarpe priser.

Plantedrengene Mathias, Tobias og Torfin på 28 år har netop lanceret deres webshop Plantepakken.dk, hvor de sælger pakker med planter af tre styks. Alle planter er nøje udvalgt ud fra holdbarhed, funktion og rum, og giver samtidig kunderne en ide om, hvordan de bruger planten, en guide til hvor de kan placeres samt tips til pasning og tilpasning.

De tre drenge er alle fra Fyn, og har kendt hinanden siden de gik på HHX. Nu bor de alle tre i København- to af dem i Sydhavnen, og har sammen valgt at åbne en webshop. Mathias er vokset op "med grønne fingre", hvoraf Tobias og Torfin altid har haft en stor interesse inden for planter.

Alle tre drenge arbejder fuldtid ved siden af, men fælles er, at de alle tre arbejder med "ikke håndgribelige" produkter. Torfin arbejder med e-learning, Tobias arbejder med online markedsføring, og Mathias er selvstændig freelancer i reklame- og kommunikationsbranchen.

Annonce


Vi havde alle tre et ønske om, at få beskidte hænder med et håndgribeligt fysisk produkt, og valget faldt på planter, da det var det mest naturlige for os, fortæller Mathias.


- Vi har kastet os ud i at sælge planter på nettet, da der er et hul på markedet. Planter er svære at sende, og derfor tror vi flere afholder sig fra det. Vi har taget udfordringen op, og brugt meget tid på at finde den rette emballage og logistiske setup, siger Mathias.

Derudover skiller drengene sig ud med deres koncept af sammensætning og rum. Man kan blandt andet bestille den pakke der hedder: Eat, Shower, Love, som er et ordspil fra filmene: Eat, Pray and Love, hvor man modtager en pakke med tre planter, en til køkkenet, en til badeværelset og en til soveværelset. Derudover får man en guide til hvordan de passes og plejes.

Beskidte hænder

- Vi havde alle tre et ønske om, at få beskidte hænder med et håndgribeligt fysisk produkt, og valget faldt på planter, da det var det mest naturlige for os, fortæller Mathias.

I uge 13 lanceres konceptet "et fragt tilbud", som er et tilbud til alle beboere på Teglholmen, Engholmen, Sluseholmen og Frederiksbrygge. Her vil det være muligt at få personlig levering fra én af de tre drenge.

Drengene har lager lidt uden for København, hvor de pakker og får planter ind direkte fra danske gartnerier. De sender én gang om ugen, da det er vigtigt for dem, at planterne er så friske som muligt og i bedste stand.

- Vores ambition er at blive den foretrukne online planteforretning med gode produkter og skarpe priser, som alle kan være med på. Vores helt kortsigtet plan er, at vi inden længe lancerer et B2B-koncept, hvor virksomheder kan bestille plantepakker til deres medarbejdere og nyansatte i stedet for en buket,  og det håber vi kommer op at køre engang i april, siger Mathias.

Annonce
Byliv

Jan kæmper for sin drøm: Aflyste julefrokoster koster ham kvart million

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Læsere undrer sig: Hvorfor koncentreres handicapparkering på ét sted?

corona-belønning

Se, hvem der får 5.600 kroner i bonus: Kommunen belønner udvalgte medarbejdere for deres corona-indsats

Musikfest

Efter to års tørke: Kæmpe koncert vender tilbage i Valbyparken

Byliv

Sydhavnens julestjerne er et symbol på fællesskab: - Jeg tror der er solgt 1.000 på en lille uge

Kæmpe smitteudbrud efter julefrokost med gymnasieelever: 38 bekræftet smittet med omikron-variant

Kaos

Bilister i Sydhavnen må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Mangel på sygeplejersker For abonnenter

Her er prisen for at stoppe sygeplejerske-flugten

Sydhavnen

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Historie

Sydhavnens historie: Her er fortællingen om P. Knudsens Gade

Dall: Nu kulminerer måneders dårligdomme for Mette Frederiksen

Glæde

Eleverne blev overrasket midt i undervisningen med stor pengepræmie - og så brød jublen ud!

Byudvikling

Store forandringer på vej ved Sjællandsbroen: Grønt lys for boligbyggeri

Sydhavnen

Byens Bedste LIV anbefaler: Det skal du opleve i weekenden

Annonce