Annonce
Succes

Sydhavnens Vinbar udvider med café efter stor succes: Folk sagde, det ikke kunne lykkes

Lars Jensen (tv) og Lucas Jonsson (th) står ud for Sydhavnens Vinbar som Lars ejer, og hvor Lucas arbejder. I nabolokalet åbner Lars og holdet inden alt for længe en café og delikatesse. Foto: Jens Mouvielle
Vin-Lars har fuld fart på i øjeblikket. Han er nemlig ved at åbne en café og delikatessebutik lige ved siden af sit hjertebarn Sydhavnens Vinbar.

Det er nærliggende at tænke, at det, der lige nu sker på Borgbjergsvej 54, er en fuckfinger til dem, der tvivlede på, at man kunne drive en eksklusiv vinbar på Borgbjergsvej. Lars Jensen også kendt som Vin-Lars mener nu mere, det er en heads up til flere erhvervsdrivende.

For efter knap to år under Covid har Lars Jensens vinbar vist sig at kunne alt det, hans tvivlere ikke troede muligt - og så endda lidt til.

- Lokalet ved siden af vinbaren har stået tomt, siden jeg åbnede, så jeg har længe gået og haft et godt øje til det, men de svære vilkår under corona har gjort, at jeg har tøvet. Efter der er blevet åbnet op, er det kun gået frem - og det i en fart, så jeg nu tør tage endnu et spring og åbne det her, vi kalder Minibaren, siger Lars Jensen.

Annonce

Det præcise koncept for Minibaren justeres stadig, men det kommer til at være en kombineret café og delikatesseafdeling, hvor man kan købe og medtage nogle af de specialiteter og gourmetprodukter, som Sydhavnens Vinbar er blevet både kendt og anerkendt for.

Her kan eksempelvis nævnes vinbarens charcuteri, konserves og oste, ligesom det vil det være muligt at få sandwich samt pasta fra Fejø.

Derudover kommer der både specialøl, coffee to go og den meget populære GETTYPOP is i 14 varianter.

Før det bliver stort

Lars Jensen overtog lokalet 15. marts og forventer at åbne, inden sommeren for alvor tager fat. Det handler nemlig om at være hurtig, for når metroen kommer, er Lars ikke et sekund i tvivl om, at der vil poppe kaffe- og vinbare op i området, og så er gode placeringer svære at finde.

- Jeg har helt sikkert sat mig på lokalet, fordi jeg har en forventning om, at konkurrencen bliver større, når metroen åbner og vi kan slippe for det her grønne hegn, siger han og peger på det store metrohegn, der nærmest lukker Borgbjergsvej af i den ene ende.

Efter der er blevet åbnet op, er det kun gået frem - og det i en fart, så jeg nu tør tage endnu et spring og åbne det her, vi kalder Minibaren.

Lars Jensen

- Når det er sagt, har jeg oplevet så stor en interesse for vores delikatesser, at vi ikke kan følge med i vinbaren, så grundlaget er også på plads, uddyber Lars og tilknytter:

- Vi kommer også til at lave picnickurve og gaveæsker.

Annonce

Mere liv

Som nævnt har Borgbjergsvej 54, hvor Minibaren åbner, stået tom i små to år. Før var det Bygaard, der lå der med deres spiselige svampe og bylandbrugs-koncept, men de opnåede så stor succes, at de voksede ud af lokalerne.

Lars forventer at have nogle af de samme elementer, som de havde, i sit koncept.

- Jeg vil gerne lave noget, hvor vi kan gro en masse krydderurter, som vi kan have ude foran og bruge i vores produkter, ligesom jeg husker, de havde. Men alt er muligt, lige nu leger jeg bare med en masse tanker, siger Lars Jensen.

Lars Jensen sidder foran et af bordene i den nye Minibaren, der åbner inden alt for længe. Foto: Jens Mouvielle

Det, der er sikkert, er, at Minibaren kommer til at have åbent i dagtimerne, så Lars Jensens vision om at puste endnu mere liv i Sydhavnen også kan realiseres ved hans hånd i dagtimerne.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at åbne Sydhavnens Vinbar. Det har kunnet alt det, jeg har drømt om, og med mit fantastiske personale i ryggen er jeg sikker på, at Minibaren også vil klare sig godt, siger han.

Hvis du er nysgerrig på udviklingen kan du følge med på minibarencph.dk eller på Instagram under @Minibarencph.

Annonce
Efterlysning

Da Peter åbnede morfars gamle kasse, opdagede han hemmelighed: - Min mor havde fortalt historier, men jeg troede ikke på dem

Annonce
Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Direktør efter to tagbrande på en måned: - Vi kan ikke blive ved at gå og tænde ild til vores byggeri

Guide For abonnenter

Sådan sparer du smertefrit i hverdagen: Se cheføkonomens simple tip til den typiske københavner

Sydhavnen

13-årig pige forsvandt fra Danmark og blev fundet i Belgien: Nu har politiet nyt i sagen

112

Tagbrand på byggeplads slukket: Vej er åbnet for biltrafik igen

Statsministeren til valgmøde: - Jeg kan godt se for mig, at vi skal have mere værnepligt

Byudvikling

Få unik mulighed for at være på tværs: Nu kan du udpege bygninger og redde dem fra nedrivning

Vanvid

Ung mand bliver ved med at køre som en vanvittig: Blev påkørt af politiet og fortsatte 100 meter på fortorvet

velkommen

Drengenes nye restaurant skulle bare ligge i Sydhavnen: Nu åbner de med fest og gratis fadøl

Byliv

Billig-supermarked må opgive at holde åbent flere dage hver uge: - I værste fald må vi lukke helt ned

For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Andemor

Andemor lever på Bogis altan - og nu får naboerne også besøg: - Hun hopper ind i min lejlighed, når hun mangler vand eller mad

Byliv

Gør et kup: Eventyrlige haveforeninger slår sig sammen i stort loppemarked

Sydhavnen

Psykisk syge venter på svar - nu langer Københavns ombudsmand ud: - Vi lytter, tænker os om og retter op, siger politiker

Annonce